onsdag, februari 28, 2007

joe shmo show & I

Oh, hi, its you! go away
så mkt the neverhood som för övrigt är det bästa datorspelet maid ever. jag skulle kunna döda för att få windows 95spel att fungera i xp. godaim vad jag och mina polare inte var average nioåriga flickor med flätor och my little pony, vi hade en seriös FBI-klubb och FBI-kort med vilka vi fick access till ålderdomshemmet över gatan där vi kunde intervjua dementa angående drugdealers i området. det var jävligt ömsesidigt för både vi och de skrynkliga levde i Arkiv-X plus att det inte fanns mobiltfner på den tiden & vi kunde inte ringa polisen varje gång personalen bakade & mjöl fanns i sikte (alltså detdär med att det inte finns ngt samband mellan arkiv-x, fbi och kola haha).
vi spelade tomb raider, fu-fighting, sonic och analyserade tuttifrutti. & bandy. ja sen 'gick-vi-i-stan' för det var vuxet & coolt och smygrökte farsans cigariller som smakade vanilj (vilket ironiskt nog gjorde att ingen fattade vad fan det var som var så gott med att röka)
senare insåg vi att man kunde vända på steken. alltså ha flätor, rida pony, snacka i mobil, hata polisen, utöva tuttifrutti och förstå ironin i Hot Shots.

http://www.youtube.com/watch?v=ZIbB8f6CIBs på tal om det, så jähävla bra

klockan är 03:12
tre pers har befallit mig att sova
obey