tisdag, juli 10, 2007

vaknade 05.45 av MIG SJÄLV vilket hände senast typ när jag föddes & har gjort eh.. ett torn av jordnötsskal. förstår verkligen inte charmen med att stiga upp tidigt när man inte behöver.
i mkt stor brist på underhållning satte jag på teven där ryska 1an var på & goood vad Hipphipps beskrivning av rysk teve är klockren. det är ALLTID nån förinspelad konsert i form av låtar som di-lajla eller golden eye covrade på alltså --> ryska & plastglitter & rökmaskin & 80frisyrer & såjävladåligt att man nästan vill skänka pengar till russian showbiz

till något helt annat; varför misscreddar alla Usa? de har själv skapat sin dominerande ställning & att EU ska föreställa en motsvarighet är ett skämt som borde skjutas, kremeras och skickas till tredje världen. håller såhå med Rudbeck, Usa är det enda land som vågar ta på sig ansvar, stå för kostnader och gör det i ett demokratiskt syfte medan EU-bebizen söker bistånd för konflikter om vilken politisk ideologi som är den bästa. & visionen att EU ska ses som ETT land kan ju också hänga med till tredje världen, aldrig kommer sveriges pussinuttipolitik svetsas samman med typ franskrikes eller spaniens & aldrig kommer den ekonomiska balansen vara så jämn att alla medlemsstater är berädda mynna ut cashflowet till världsproblem.
face the fact, EU och Usa kan aldrig jämföras, & jag borde hållakäft. klickpusshaaaj